Longzorgmeter

Vanaf vandaag kunnen mensen met een chronische longziekte hun mening geven over de zorg die zij krijgen via de nieuwe website Longzorgmeter.nl.
Mijns inziens is dat interessant voor de bezoekers van uw site. Zou u daarom een link naar www.longzorgmeter.nl willen opnemen? Al dan niet met bijhorende korte redactionele toelichting? Alvast hartelijk dank!

De nieuwe website Longzorgmeter.nl is de plek voor het vinden en waarderen van zorgverleners. Bovendien vindt u er informatie waar goede zorg voor uw longen uit moet bestaan.

Op Longzorgmeter.nl, een nieuw initiatief van het Astma Fonds, kunnen mensen met een chronische longziekte zoals astma of COPD informatie vinden over goede zorg. En hun mening geven over de zorg die zij krijgen: Hoe is de communicatie met uw zorgverlener? Heeft u een zorgplan? Wat gaat goed en wat kan beter? Zo waardeert u stap voor stap de zorg die u krijgt. Andere patiënten kunnen uw waardering zien en er een eigen waardering aan toevoegen. De Longzorgmeter is niet alleen nuttig voor patiënten  maar ook voor zorgverleners. Zij kunnen immers op de website zien hoe u hun zorg ervaart. Op basis daarvan kunnen zij ervoor kiezen hun zorg te verbeteren of juist verder te gaan op de huidige manier. Samen werken aan goede zorg. Dit is de kern van de Longzorgmeter.

Geef nu uw mening op www.longzorgmeter.nl!

Kent u andere mensen met een chronische longziekte? Tip hen dan over Longzorgmeter.nl via tip.longzorgmeter.nl

Info astmafonds

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s